Bli medlem

bli medlem
Foto: Per Ole Mostrøm

Å bli medlem i Valestrand Ungdomslag er lett, og betyr mye for laget, og bygden. Valestrand Ungdomslag er et aktivt Ungdomslag som tilbyr aktiviteter for alle aldre. Vi arrangerer blant annet revyer, teater, musikaler, diskotek for barn og ungdom, julebord for pensjonister, julebord for firma og vennegjenger, «oktoberfest», samt at vi får besøk av ulike band som byr opp til en «god gammel bygdefest».

Ved å bli medlem i Valestrand Ungdomslag, støtter du oppunder ungdomslaget, og gjør det blant annet enklere for laget å tilegne seg midler fra ulike fond og firma. Samtidig går også deler av kontigenten til å vedlikeholde Kongshall, som ungdomslaget eier 6/7 deler av.

Bygget ble i 2016 oppgradert, og vi fikk fikk bygget et påbygg til Kongshall. Arealet gikk fra ca 200 kvadratmeter til ca. 400 kvadratmeter. I den nye delen ble det en ny inngang, kjøkken, toaletter, lager, nytt sminke rom. I kjellaren ble det pusset opp, og det ble laget selskapslokale med kjøkken og toalett. Dermed ble Kongshall gjort om fra et lokale, til to lokaler. Oppussinga kosta omkring 4 millioner kroner, og ble utført av profesjonelle håndverkere samt dugnadsgjenger, med Tor Magne Mostrøm i spissen.

Mer om oppussingen, kan du lese i lokalavisen Bygdanytt.

Vi håper du har lyst å være med å støtte laget inn i fremtiden, og ønsker deg hjertelig velkommen på våre arrangementer!

Når skjema under er fyllt ut, og sendt, vil vår økonomiansvarlige sende deg en faktura tilsvarende ønsket medlemskap.